Velkommen til madkogebogen.dk

Hvad enten man er kok, folkeskoleelev, advokat, pensionist eller studerende, er mad en essentiel del af vores hverdag. Interessen for mad er imidlertid ganske individuel, og ideen om hvor meget mad skal fylde i ens hverdag er ligeledes ganske varierende.
For nogle er mad udelukkende relevant i hverdagen, fordi maden fungerer som brændstof for det menneskelige maskineri. For andre kan mad være kunst.
Det er næppe overraskende, at der allerede findes en overflod af madsider på nettet, der hver især differentierer sig på den ene eller den anden måde.

Baggrunden for oprettelsen af denne hjemmeside, er at skabe en online hjælpende hånd til dig der ikke har 20 kogebøger på hylden, måske ikke er så frygteligt kreativ eller ikke har en fantastisk bedstemor i baghånden. Madkogebogen.dk kan bruges som inspirationskilde, grønspættebog i krisetider eller som en platform for dine ynglingsopskrifter.

På siden er der lagt særlig vægt på brugervenligheden, og både selve siden og opskrifterne er lavet så det burde være muligt for selv den uerfarne ”madlaver”, at kreere diverse lækre retter.

Opskrifterne er opdelt i forskellige kategorier, så det er nemmere for dig som bruger, at finde præcis den opskrift du leder efter. Desuden kan du gemme dine ynglingsopskrifter, dele dine egne opskrifter, og kommentere og give gode råd på de allerede eksisterende opskrifter.

Vi håber her fra redaktionens side, at du vil få glæde af vores hjemmeside der er fuldstændig gratis.


Forslag til


Nyhedsbrev

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier