Ingredienser
- 6 grillspyd
- 1 kg. svinekød (alle typer kød kan bruges)
- 3 tomater
- 2 peberfrugter
- 3 løg
- Olivenolie
- 2 citroner
- Oregano
Sådan gør du
- Indledningsvis skal marinaden laves. Bland 1 ½ dl. olivenolie, saft fra 2 citroner samt 2 tsk. oregano i et fad eller en skål. Rør sammen.
- Skær svinekødet i terninger på cirka 2x2 cm. Læg svinkødet ned i marinaden og lad dem trække i 1½ til 2 timer.
- Skær løg, tomater og peberfrygter i terninger på samme størrelse som svinekødsterningerne.
- Sæt skiftevis kød og grøntsager på spyddene, og pensl spyddene med marinaden.
- Grill spyddene over en grill i cirka 5 minutter på hver side. Pensl spyddene med marinaden, når de vendes. Krydr til sidst med salt og peber.
- Servér med brød, tzatziki eller græsk salat
Tip: Andre kødtyper kan bruges, og man kan også sagtens blande forskellige kødtyper. Mange bruger f.eks. oksekød.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-