Ingredienser
- 600 g. oksebov
- 1 dl. mel
- 1,5 l. vand
- smør til bruning
- 2 finthakkede løg
- 1 ½ spsk. paprika
- 1 dl. tomatpure
- 1 ½ grønsags- eller oksekødsbouillon
- 1 tsk. kommen
- 1 grøn peberfrugt i tern
- 1 ds. flåede tomater
- 1 spsk. hakket persille
- 1 lille bæger cremefraiche
- salt og peber
Sådan gør du
- Skær kødet i terninger (ca. 2x2 cm.) og kom det i en plasticpose med melet og ryst godt sammen.
- Brun kødet i smør på alle sider i en stor gryde.
- Tag kødet op af gryden, og hæld de hakkede løg i fedtstoffet til de er gyldne.
- Rør paprika og tomatpure i.
- Hæld kødet i igen og tilsæt bouillon og kommen.
- Lag suppen koge under låg 1-2 timer - til kødet er rigtig mørt.
- Svits peberfrugten let i smør og tilsæt de flåede tomater.
- Kom det i suppen, og lad suppen koge op.
- Drys med persille og server den rygende varm.
Tip: For at gøre suppen fyldigere kan der tilsættes ¾ kg. kartofler i mindre tern den sidste halve time af kogetiden.
Kan serveres med flute eller cremefraiche.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-