Ingredienser
- 4 store æbler
- 100 g. valnødder
- 2 spsk. rosiner
- 5 spsk. lys sirup
- 1 spsk. rasp
- 1 spsk. frugtbrændevin
- pynt: cocktailbær og sukat
Sådan gør du
- Vask æblerne og skær kernehusene ud.
- Bland halvdelen af de hakkede valnødder med rosinerne, raspen, brændevinen og 2 spsk. af sirupen.
- Fyld æblerne ud med blandingen.
- De fyldte æbler bages ved 180 c. i en forvarmet ovn. æblerne skal blive møre - men de må ikke falde sammen.
- Lad æblerne afkøle.
- Hæld sirup i en kop og dyp æblerne halvt deri.
- Hak de sidste valnødder og vend æblerne i dem (så de hænger fast i siruppen).
- Pynt med cocktailbær og sukat.
Tip: smager dejligt med råcreme eller cremefraiche.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-