Ingredienser
- 1 honningmelon eller netmelon
- 8-10 tynde parmaskinke-skiver
- Frisk hvid peber
En helt fantastisk sommerret, der kan spises som både tilbehør eller som forret.
Sådan gør du
- Del melonen i to og skrab kernerne ud med en ske.
- Del melonen i 8-10 både og fjern skallen (skær ikke for tæt på skallen, da melonen så bliver hård).
- Rul parmaskinken omkring melonstykkerne med det samme.
- Krydr let med friskkværnet hvid peber.
- Server med det samme, da det giver bedst smag og konsistens.
Tip: Anden skinke kan også anvendes; eksempelvis serranoskinke. Papaya kan også anvendes i stedet for melon.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-