Ingredienser
- 1 kg kartofler
- 500 g. pastinakker
- 400 g. gulerødder
- 1 spsk. olivenolie
- 2 spsk. friskpresset citronsaft
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skræl kartofler, pastinak og gulerødder og skær dem i grove tern.
- Kog rodfrugtterningerne møre i en gryde med vand i 20 min. under låg.
- Hæld vandet fra, men gem en lille smule.
- Mos terningerne med et piskeris over svag varme.
- Tilsæt evt. lidt af kogevandet til mosen får en passende konsistens.
- Smag til med olivenolie, citronsaft og salt og peber.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-