Ingredienser
- 700 g. asparges (gerne hvide)
- Frisk persille (1 bundt)
- Smør
- Salt
Sådan gør du
- Skyl asparges og skær det nederste stykke af
- Lad en gryde med saltet vand koge op. Tilsæt asparges og kog dem i cirka 5-6 minutter afhængigt af størrelsen på dem. De må ikke blive bløde.
- Imens asparges koger tag da friske persilleblade af bundtet.
- Anret asparges på tallerkener.
- Kog 50 g. smør i en pande og steg persillen hurtigt. Ikke mere end 10-15 sekunder.
- Servér ved at hælde smør og persille over asparges på tallerkenerne. Pynt med persilleblade.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-