Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonÆbleflæsk - opskrift - Madkogebogen
Æbleflæsk
Æbleflæsk
Æbleflæsk
Æbleflæsk

Æbleflæsk - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 600 g. svinebryst i skiver
- 1 kg æbler
- Salt og peber

Sådan gør du
- Kødskiverne brunes cirka 1 minut på hver side og drysses herefter med salt og peber.
- Sænk varmen til middel og steg flæskeskiverne til de bliver sprøde og gyldne. Vend jævnligt. Fedtet skal også hældes fra løbende (i en skål), da skiverne ellers ikke bliver sprøde.
- Skræl æblerne og skær dem i både.
- Flæskeskiverne tages af når de er færdige og æblebådene lægges på med det samme. Æblerne skal steges møre i fedtstoffet fra flæskeskiverne.
- Servér ved at lægge de møre æbler ved flæskeskiverne



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier