Ingredienser
- 600 g. svinebryst i skiver
- 1 kg æbler
- Salt og peber
Sådan gør du
- Kødskiverne brunes cirka 1 minut på hver side og drysses herefter med salt og peber.
- Sænk varmen til middel og steg flæskeskiverne til de bliver sprøde og gyldne. Vend jævnligt. Fedtet skal også hældes fra løbende (i en skål), da skiverne ellers ikke bliver sprøde.
- Skræl æblerne og skær dem i både.
- Flæskeskiverne tages af når de er færdige og æblebådene lægges på med det samme. Æblerne skal steges møre i fedtstoffet fra flæskeskiverne.
- Servér ved at lægge de møre æbler ved flæskeskiverne
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-