Ingredienser
- 400-600 g. mel
- 50 g. gær
- 80 g. smør
- 40 g. oliven
- 40 g. soltørrede tomater
- 80 g. feta
- 250 ml. mælk
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak oliven, soltørrede tomater og feta.
- Udrør 50 g. gær i så lidt lunkent vand som muligt (ca. 3 spsk.) og bland med 400 g. mel, 80 g. smør. Ælt dejen indtil smørret forsvinder.
- Bland nu oliven, soltørrede tomater, feta samt salt og peber i. Hæld herefter 200 ml. mælk i under omrøring. Tilsæt mere med efter behov.
- Rul ud på bordet med mel og skær i firkantede stykker, som er cirka 3 centimeter høje og 5-6 centimeter brede. Lad dem hæve i en time.
- Efter en time, forvarm da ovnen til 220 grader.
- Sæt scones på en bageplade med bagepapir og pensl med mælk. Sæt dem i ovnen og bag 12-16 minutter indtil de er gyldne.
- Servér varme, f.eks. med smør til.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-