Ingredienser
- 4 skiver ciabatta (eller andet brød)
- 220 g. blandede, vilde svampe (f.eks. kantareller, karl johan)
- 1 lille løg
- 50 ml. hvidvin
- Frisk persille
- Smør
- Olivenolie
- 3 fed hvidløg
- Salt og peber
Sådan gør du
- Finhak 1 lille løg og pres 2 hvidløgsfed
- Forvarm ovnen på mellemvarme. Når den er varm læg da brødskiverne ind indtil de er sprøde. Vend dem undervejs.
- Gnub herefter brødene med et halveret hvidløg og fordel 2 spsk. olivenolie over dem.
- Skyld svampene grundigt og fjern evt. jord. Snit i store skiver/stykker.
- Find en dyb pande og tilsæt en smule smør. Steg svampene på mellemvarme i 3-4 minutter, eller indtil de er bløde. Tag dem fra panden.
- I samme pande opvarm en smule smør igen og svits nu løgene og hvidløg i 4-5 minutter. Tilsæt herefter 50 ml. hvidvin og lad det simre i 2-3 minutter indtil det er rimelig absorberet i løgene.
- Hæld svampene tilbage i panden og varm det igennem indtil løgene hænger ved svampene. Krydr med salt og peber.
- Servér svampeblandingen over på brødene og drys med list frisk persille.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-