Ingredienser
- 1 kg. kyllingebryst skåret i mindre stykker
- 1 lime
- 1 hakket rød chili
- 2 ½ dl. creme fraiche
- 2 spsk. garam masala
- 2 spsk. stødt koriander
- 1 tsk. spidskommen
- 2 tsk. gurkemeje
- Friskkværnet peber
- 1 tsk. stødt nelliker
- 1 spsk. kanel
- 1 tsk. kardemomme
- 2 knuste/finthakkede laubærblade
- 2 hakkede løg
- 4 fed knuste hvidløg
- 2 cm. finthakket ingefær
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 stor dåse tomatpure
- olie til stegning
- 1 klat smør
- Friskhakkede koriander til pynt
- Basmati ris til servering
Sådan gør du
- Pres limesaften udover kyllingestykkerne i en skål. Bland den hakkede chili i.
- Alle krydderierne røres i cremefraichen og blandes sammen med kyllingestykkerne i skålen.
- Lad kyllingerne ligge i skålen med cremefraiche blandingen i min. 1 time.
- I en tykbundet gryde opvarmes olien.
- Steg løgene i olien til de er gyldenbrune. Tilsæt herefter ingefær og hvidløg og lad det stege i yderligere 1 min.
- Kom kyllingestykkerne i gryden med hele marinaden, og steg dem til de er hvide.
- Tilsæt herefter ½ l. vand sammen med de 2 bouillonterninger og tomatpure.
- Koges uden låg til saucen er blevet tyk (ca. 45 min.).
- I slutningen af kogetiden koges risene efter vejledningen på pakken.
- Læg en smørklat i midten af kyllingesaucen og drys med friskhakket koriander. Server med ris.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-