Chokolademuffins opskrift
Chokolademuffins opskriftChokolademuffins opskriftChokolademuffins opskrift

Chokolademuffins - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 120 g. margarine
- 150 g. sukker
- 1 æg
- 50 g. kakao
- ca. 240 g. mel
- 3 dl. fløde (eller mælk)
- 2 tsk. vaniljesukker
- 4 tsk. bagepulver
- 2 knivspids salt
- 1 dl. olie
- Mørk eller lys chokolade (beregn 1 stykke pr. muffin) M&Ms, Daim eller lign. chokolade kan også benyttes.


Sådan gør du
- Mel + sukker + bagepulver + vaniljesukker + salt og kakao blandes godt sammen.
- I en anden skål piskes æg + mælk + smeltet margarine + olie i ca. 1 min.
- Rør æggeblandingen i melblandingen.
- Fordel dejen i muffinsformene (så de er lidt over halvt fyldt).
- Læg et stykke chokolade på højkant i hver bageform. Tryk det en smule ned i dejen, men den må ikke røre bunden.
- Bages i midten af ovnen i 20 – 25 min, ved 200 c.


Denne opskrift er læst 5531 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier