Cupcakes m. chokolade opskrift
Cupcakes m. chokolade opskriftCupcakes m. chokolade opskriftCupcakes m. chokolade opskrift

Cupcakes m. Chokolade - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 100 g. margarine
- 20 g. usødet kakao
- 140 g. sukker
- 1 ½ tsk. bagepulver
- lidt salt
- 40 g. blødt smør
- 1,2 dl. sødmælk
- 1 æg
- 1 tsk. vaniljesukker
- 50 g. hakket mørk chokolade

Frosting:
- 300 g. flormelis
- 100 g. blødt smør
- 0,4 dl. sødmælk
- 50 g. smeltet mørk chokolade

Sådan gør du
- Smør + mel + sukker + kakao + bagepulver og salt blandes med en elmikser.
- Pisk mælk + æg og vaniljesukker i en anden skål.
- Bland de to skåles indhold sammen.
- Pisk til dejen bliver helt jævn og glat.
- Put den hakkede chokolade i dejen.
- Fyld hver form til lidt over halvdelen.
- Bages i en forvarmet ovn på 170 c. i ca. 20 – 25 min.

Frosting:
- Smelt chokoladen og lad den afkøle.
- Pisk flormelis og smør. Derefter tilsættes mælken.
- Pisk den smeltede chokolade i blandingen – jo mere dejen pisken, jo luftigere og lettere bliver den.
- Når cupcakes er afkølet kan frostingen smøres på.


Denne opskrift er læst 2948 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier