Ingredienser
- 100 g. margarine
- 20 g. usødet kakao
- 140 g. sukker
- 1 ½ tsk. bagepulver
- lidt salt
- 40 g. blødt smør
- 1,2 dl. sødmælk
- 1 æg
- 1 tsk. vaniljesukker
- 50 g. hakket mørk chokolade
Frosting:
- 300 g. flormelis
- 100 g. blødt smør
- 0,4 dl. sødmælk
- 50 g. smeltet mørk chokolade
Sådan gør du
- Smør + mel + sukker + kakao + bagepulver og salt blandes med en elmikser.
- Pisk mælk + æg og vaniljesukker i en anden skål.
- Bland de to skåles indhold sammen.
- Pisk til dejen bliver helt jævn og glat.
- Put den hakkede chokolade i dejen.
- Fyld hver form til lidt over halvdelen.
- Bages i en forvarmet ovn på 170 c. i ca. 20 - 25 min.
Frosting:
- Smelt chokoladen og lad den afkøle.
- Pisk flormelis og smør. Derefter tilsættes mælken.
- Pisk den smeltede chokolade i blandingen - jo mere dejen pisken, jo luftigere og lettere bliver den.
- Når cupcakes er afkølet kan frostingen smøres på.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-