Flødeboller opskrift
Flødeboller opskriftFlødeboller opskriftFlødeboller opskrift

Hjemmelavede flødeboller - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 250 g. marcipan
- 150 g. sukker
- ½ dl. vand
- 75 g. æggehvider
- 125 g. mørk chokolade

Sådan gør du
- Skær marcipanrullen i 15 skiver.
- Læg marcipanbundende på bagepapir, og bag dem i ca. 7 min. ved 180 c.
- Sukker og vand koges i en gryde. Væsken skal være skummende i ca. 2 min. Blandingen er klar, når den er gylden i kanten.
- Pisk æggehviderne – tilsæt sukkerblandingen løbende.
- Den samlede blanding piskes helt stiv (så man kan vende bunden i vejret på skålen – ca. 15 min. med en elpisker på højeste niveau).
- Sprøjt guffet på marcipanbundende med en plasticpose.
- Flødebollerne bages i 5 min. ved 180 c., så de får en fast overflade.
- Efter afkøling pensles flødebollerne med smeltet mørk chokolade.

Tip: kan pyntes med kokos.


Denne opskrift er læst 8673 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier