Rejer i citron og sennep opskrift
Rejer i citron og sennep opskriftRejer i citron og sennep opskriftRejer i citron og sennep opskrift

Rejer i citron & sennep - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 1 kg kæmperejer
- 3 spsk. olivenolie
- ½ dl. hvidvin
- Sennep (sød eller stærk, afhængigt af hvad du foretrækker)
- Citron
- Salt og peber
- Frisk dild


Sådan gør du
- Kog rejerne (helst friske, men frosne kan bruges) i letsaltet vand i cirka 3 minutter (lidt længere hvis de er halvfrosne). Hæld vand fra og lad herefter rejerne ligge i koldt vand til de er kølet af.
- Pil rejerne, men lad halen forblive på.
- Tag en pande, tilsæt 3 spsk. olivenolie og varm olien op. Vend herefter hurtigt rejerne i olien på panden. Tilsæt umiddelbart efter ½ dl. hvidvin og 1 spsk. sennep, og rør forsigtigt.
- Tilsæt saft fra ½ citron, salt og peber.
- Lad retten koge i 5 minutter.
- Servér i en dyb tallerken eller skål med lidt f væsken fra panden i bunden, og pynt med frisk dild og citron.

Tip: Kan serveres med brød eller hvide ris.


Denne opskrift er læst 5131 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier