Ingredienser
- 650 g. kalkunbryst
- 150 g. grøn oliven (uden sten)
- Olivenolie
- Hvidløg
- 2 dl. hvidvin
- 1 dåse hakkede tomater
- Muskatnød
- Sukker
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak 2 fed hvidløg i fine stykker.
- Tag en gryde og tilsæt 3 spsk. olivenolie. Brun hele kalkunstykket i gryden.
- Tilsæt finthakket hvidløg, 2 dl. hvidvin, 1 dåse hakkede tomater samt ¼ tsk. muskatnød, 1 tsk. sukker, salt og peber.
- Lad indholdet i gryden småkoge i 40-45 minutter.
- Tilsæt efter de 40-45 minutter oliven og lade dem blive gennemvarme.
- Tag kalkunkødet op og skær kødet i skiver før servering.
- Servér i dyb tallerken og gæld lidt af suppen fra gryden over kødet.
Tip: kan serveres med pasta eller ris som tilbehør. Kylling kan bruges i stedet for kalkun.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-