Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGræske kødboller - opskrift - Madkogebogen
Græske kødboller opskrift
Græske kødboller opskrift
Græske kødboller opskrift
Græske kødboller opskrift

Græske kødboller - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket lammekød (okse kan bruges)
- Løg
- Hvidløg
- 1 bundt bladpersille
- 1 æg
- Hvedemel
- Tomatpure
- Spidskommen
- Kanel
- Tørret chilipulver
- Salt og peber
- Olivenolie

Sådan gør du
- Hak løg og hvidløg meget fint.
- Hak persille fint.
- Læg det hakkede lammekød i en skål og tilsæt de hakkede løg, hvidløg, hakket persille, 1 æg, 3 spsk. hvedemel, 1 tsk. tomatpuré, ½ tsk. spidskommen, ½ tsk. kanel, ¼ tsk. chilipulver, salt og peber. Bland alle ingredienserne ind i kødet.
- Form små runde kødboller - cirka 20-24 i alt.
- Steg kødbollerne på panden i olivenolie indtil de er gennemstegt.

Tip: Server med græsk salat og brød.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier