Græske kødboller opskrift
Græske kødboller opskriftGræske kødboller opskriftGræske kødboller opskrift

Græske kødboller - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket lammekød (okse kan bruges)
- Løg
- Hvidløg
- 1 bundt bladpersille
- 1 æg
- Hvedemel
- Tomatpure
- Spidskommen
- Kanel
- Tørret chilipulver
- Salt og peber
- Olivenolie

Sådan gør du
- Hak løg og hvidløg meget fint.
- Hak persille fint.
- Læg det hakkede lammekød i en skål og tilsæt de hakkede løg, hvidløg, hakket persille, 1 æg, 3 spsk. hvedemel, 1 tsk. tomatpuré, ½ tsk. spidskommen, ½ tsk. kanel, ¼ tsk. chilipulver, salt og peber. Bland alle ingredienserne ind i kødet.
- Form små runde kødboller – cirka 20-24 i alt.
- Steg kødbollerne på panden i olivenolie indtil de er gennemstegt.

Tip: Server med græsk salat og brød.


Denne opskrift er læst 13043 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier