Græske kødboller i tomat opskrift
Græske kødboller i tomat opskriftGræske kødboller i tomat opskriftGræske kødboller i tomat opskrift

Græske kødboller i tomat - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket lammekød (okse kan bruges)
- Løg
- Hvidløg
- 1 bundt bladpersille
- 1 æg
- Hvedemel
- Tomatpure
- Spidskommen
- Kanal
- Tørret chilipulver
- Salt og peber
- Olivenolie
- Persille

- Til tomatsovs
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 dl. rødvin
- Sukker
- Kanel

Sådan gør du
- For opskrift på de græske kødboller se her.
- Hak 1 løg
- Hæld 3 spsk. olivenolie på en pande og steg løgene i et par minutter.
- Tilsæt 1 dåse hakkede tomater, 2 dl. rødvin (eller vand), 2 tsk. sukker, ¼ tsk. kanel, salt og peber og lad det hele småkoge i 10-15 minutter.
- Server i et fad og drys eventuelt med lidt fint hakket persille.

Top: Server med ris eller pasta som tilbehør.


Denne opskrift er læst 8867 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier