Grøntsagssuppe opskrift
Grøntsagssuppe opskriftGrøntsagssuppe opskriftGrøntsagssuppe opskrift

Grøntsagssuppe - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 4 kartofler
- 2 løg
- 3 gulerødder
- Grønkål
- 3 stilke selleri
- ½ dåse flåede tomater
- Olivenolie
- Muskat
- Spidskommen
- Persille
- Salt og peber


Sådan gør du
- Hak 2 løg groft.
- Skær 3 gulerødder og 3 stilke selleri i skiver, og skær ¼ af et grønkålshoved ud i grove stykker. Skær også 4 kartoflerne ud i mindre stykker; 7-8 stykker fra hver.
- Blend ½ dåse flåede tomater eller hak dem meget fint.
- Kom en smule olivenolie i en gryde og steg løgene i 3-4 minutter.
- Tilsæt nu kålen i gryden og lad det koge i 3-4 minutter yderligere under omrøring.
- Tilsæt gulrødder, selleri, og tomater. Dernæst 2 liter vand samt kartoflerne, 1 knsp. muskat, ½ tsk. spidskommen og ½ dl. olivenolie.
- Kog suppen op, og lad dem derefter småkoge i 40-45 minutter. Krydr med salt og peber.
- Servér med en smule hakket persille ovenpå suppen.

Tip: Spises ofte med brød eller oliven, men kan også serveres som en forret.


Denne opskrift er læst 16624 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier