Aspargessuppe opskrift
Aspargessuppe opskriftAspargessuppe opskriftAspargessuppe opskrift

Aspargessuppe - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- ½ kg. asparges
- 3 grøntsagsbouillon-terninger
- 20 g. smør
- 25 g. mel
- 2 æggeblommer
- Persille
- Salt

Sådan gør du
- Skær toppen af asparges-stængerne og læg dem til side for nu.
- Skær resten af aspargesstængerne i stykker på cirka 2 centimeter.
- Tag en gryde og kog aspargesstykkerne sammen med 1 ½ liter vand og 3 grøntsagsbouillon-terninger.
- Tag en lille skål og bland 20 g. smør og 25. mel til en ”bolle”, og pisk den herefter ned i suppen i gryden under kogning i cirka 5 minutter. Tag suppen af varmen.
- Isoler 2 æggeblommer fra æggehviden i et glas. Smid æggehviden ud. Tilsæt en smule salt i glasset med æggeblommerne, og rør dem flydende.
- Tænd for varmen til gryden igen. Tilsæt nu æggeblommeblandingen i suppen og rør konstant rundt indtil suppen næsten koger.
- Tag gryden af varmen før den koger, og servér i en dyb tallerken med aspargestoppene og lidt persilleblade.


Denne opskrift er læst 4188 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier