Minestrone suppe opskrift
Minestrone suppe opskriftMinestrone suppe opskriftMinestrone suppe opskrift

Minestrone suppe - opskrift

Til 6 personer

Ingredienser
- 100 g. bacon i tern
- 2 store løg
- 2 gulerødder
- 125 g. selleri
- 2 ds. hakkede tomater
- 8 dl. vand
- 1 grønsagsbuillionterning
- Timian
- Persille
- 1 laurbærblad
- Salt
- Peber
- 1 ds. kidney bønner
- 100 g. grønne bønner
- 100 g. broccoli


Sådan gør du
- Steg baconen i en gryde.
- Løg, gulerødder og selleri skæres i små tern.
- Tag baconen ud af gryden, og svits grønsagerne i fedtet.
- Put hakkede tomater, vand og grønsagsbuillionterningen i gryden.
- Tilsæt timian, persille, laurbærblad, salt og peber.
- Kog suppen i en halv time.
- Fjern laurbærbladet, og tilføj bønnerne og det udskårne broccoli.
- Lad suppen koge yderligere 8 min.
- Hæld baconstykkerne i.

Tip: Serveres evt. med flute. Baconen kan udelades for en vegetarisk udgave af suppen.


Denne opskrift er læst 8748 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier