Rødbedesuppe opskrift
Rødbedesuppe opskriftRødbedesuppe opskriftRødbedesuppe opskrift

Rødbedesuppe (Borsjtsj) - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 3 rødbeder (cirka 350-400 g.)
- 1 stor kartoffel
- 1 løg
- Hvidløg
- Tomatpuré
- Hønsebouillon
- 1 dl. creme fraiche
- Sukker
- Salt og peber

Sådan gør du
- Hak 1 løg og 1 fed hvidløg fint.
- Hak 3 rødbeder og 1 stor kartoffel i små stykker.
- Tag en gryde og tilsæt 2 spsk. olivenolie, løgene, samt de hakkede rødbeder. Svits i 4-5 minutter.
- Tilsæt 1 liter vand og to blokke hønsebouillon, samt 1 dl. tomatpuré.
- Lad retten småkoge under låg i 1 time til at grøntsagerne er helt møre.
- Blend grydens indhold i en blender.
- Varm suppen op igen og krydr med 1 tsk. sukker, salt og peber.
- Servér varm med en smule creme fraiche i midten.

Tip: Groft brød går godt til retten.


Denne opskrift er læst 4312 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier