Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGullasch-suppe - opskrift - Madkogebogen
Gullasch-suppe opskrift
Gullasch-suppe opskrift
Gullasch-suppe opskrift
Gullasch-suppe opskrift

Gullasch-suppe - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 600 g. oksebov
- 1 dl. mel
- 1,5 l. vand
- smør til bruning
- 2 finthakkede løg
- 1 ½ spsk. paprika
- 1 dl. tomatpure
- 1 ½ grønsags- eller oksekødsbouillon
- 1 tsk. kommen
- 1 grøn peberfrugt i tern
- 1 ds. flåede tomater
- 1 spsk. hakket persille
- 1 lille bæger cremefraiche
- salt og peber



Sådan gør du
- Skær kødet i terninger (ca. 2x2 cm.) og kom det i en plasticpose med melet og ryst godt sammen.
- Brun kødet i smør på alle sider i en stor gryde.
- Tag kødet op af gryden, og hæld de hakkede løg i fedtstoffet til de er gyldne.
- Rør paprika og tomatpure i.
- Hæld kødet i igen og tilsæt bouillon og kommen.
- Lag suppen koge under låg 1-2 timer - til kødet er rigtig mørt.
- Svits peberfrugten let i smør og tilsæt de flåede tomater.
- Kom det i suppen, og lad suppen koge op.
- Drys med persille og server den rygende varm.

Tip: For at gøre suppen fyldigere kan der tilsættes ¾ kg. kartofler i mindre tern den sidste halve time af kogetiden.

Kan serveres med flute eller cremefraiche.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier