Gullasch-suppe opskrift
Gullasch-suppe opskriftGullasch-suppe opskriftGullasch-suppe opskrift

Gullasch-suppe - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 600 g. oksebov
- 1 dl. mel
- 1,5 l. vand
- smør til bruning
- 2 finthakkede løg
- 1 ½ spsk. paprika
- 1 dl. tomatpure
- 1 ½ grønsags- eller oksekødsbouillon
- 1 tsk. kommen
- 1 grøn peberfrugt i tern
- 1 ds. flåede tomater
- 1 spsk. hakket persille
- 1 lille bæger cremefraiche
- salt og peber



Sådan gør du
- Skær kødet i terninger (ca. 2x2 cm.) og kom det i en plasticpose med melet og ryst godt sammen.
- Brun kødet i smør på alle sider i en stor gryde.
- Tag kødet op af gryden, og hæld de hakkede løg i fedtstoffet til de er gyldne.
- Rør paprika og tomatpure i.
- Hæld kødet i igen og tilsæt bouillon og kommen.
- Lag suppen koge under låg 1-2 timer – til kødet er rigtig mørt.
- Svits peberfrugten let i smør og tilsæt de flåede tomater.
- Kom det i suppen, og lad suppen koge op.
- Drys med persille og server den rygende varm.

Tip: For at gøre suppen fyldigere kan der tilsættes ¾ kg. kartofler i mindre tern den sidste halve time af kogetiden.

Kan serveres med flute eller cremefraiche.


Denne opskrift er læst 7003 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier