Ingredienser
- Bagekartofler
- 150 g. kogt skinke
- 4 spsk. hakket persille
- 4 spsk. cremefraiche
Sådan gør du
- Vask kartoflerne grundigt.
- Bag kartoflerne i ovnen på 200 c. i ca. 45 min.
- Skær et låg af hver kartoffel og tag kartoffelmassen ud.
- Mos kartoffelmassen med cremefraichen, og bland skinketern og persille i.
- Læg cremefraiche-blandingen tilbage i kartoflen.
- Kom en smørklat på hver kartoffel, og stil dem i ovnen ved 225 c. i nogle minutter.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-