Spaghetti med kødboller opskrift
Spaghetti med kødboller opskriftSpaghetti med kødboller opskriftSpaghetti med kødboller opskrift

Spaghetti med kødboller - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 400 g. spaghetti
- 250 g. hakket oksekød
- 2 skiver franskbrød (uden skorpe)
- ½ dl. letmælk
- 1 æg
- 1 spsk. hakket persille
- 1 dl. revet parmesan
- 3 spsk. olivenolie
- 1 hakket løg
Tomatsauce:
- 1 ds. flåede tomater
- 2 spsk. tomat puré
- 1 lille aubergine
- salt og peber



Sådan gør du
- Læg fransbrødene i mælken til de er helt bløde.
- Rør det derefter sammen med det hakkede kød og ægget.
- Form valnøddestore boller af farsen.
- Svits løgene på en pande med olie.
- Læg kødbollerne på panden, og vend dem til de er helt gennemstegte.
- Tag kødbollerne af panden.
- Hæld ingredienserne til tomatsaucen på panden, og lad det koge op.
- Kog pastaen al dente, og hæld vandet fra.
- Læg kødbollerne i tomatsaucen, og hæld den færdige blanding over spaghettien.


Denne opskrift er læst 9707 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier