Ingredienser
- 500 g. laksefilet uden skind
- 1 spsk. olie
- 2 tsk. revet citronskal
- 3 spsk. kokos
- lidt salt
- ½ spsk. olie
- 2 majkolber
Sauce:
- ¼ hakket løg
- 1 tsk. karry
- ½ spsk. olie
- 1 terning fiskebouillon
- 1 dl. cremefraiche
- 2 dl. moset ananas
- salt og peber
Sådan gør du
- Olie, citronskal og salt røres sammen og pensles på fisken.
- Læg fisken i et ildfast fad og drys kokos over.
- Stilles i en forvarmet ovn på 225 c. i 15-20 min.
- Halver majskolberne på langs, pensel dem med olie, og stil dem ind i ovnen til laksen i et ildfast fad.
- Hæld olie i en lille gryde, og svits løg og karry deri.
- Tilsæt bouillon og cremefraiche.
- Lad saucen simre under omrøring i små ti min.
- Ananasmosen blendes og puttes i.
- Smag til med salt og peber.
Tip: serveres med ris.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-