Laks med kokos og citron opskrift
Laks med kokos og citron opskriftLaks med kokos og citron opskriftLaks med kokos og citron opskrift

Laks med kokos og citron - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. laksefilet uden skind
- 1 spsk. olie
- 2 tsk. revet citronskal
- 3 spsk. kokos
- lidt salt

- ½ spsk. olie
- 2 majkolber


Sauce:
- ¼ hakket løg
- 1 tsk. karry
- ½ spsk. olie
- 1 terning fiskebouillon
- 1 dl. cremefraiche
- 2 dl. moset ananas
- salt og peber

Sådan gør du
- Olie, citronskal og salt røres sammen og pensles på fisken.
- Læg fisken i et ildfast fad og drys kokos over.
- Stilles i en forvarmet ovn på 225 c. i 15-20 min.

- Halver majskolberne på langs, pensel dem med olie, og stil dem ind i ovnen til laksen i et ildfast fad.

- Hæld olie i en lille gryde, og svits løg og karry deri.
- Tilsæt bouillon og cremefraiche.
- Lad saucen simre under omrøring i små ti min.
- Ananasmosen blendes og puttes i.
- Smag til med salt og peber.

Tip: serveres med ris.


Denne opskrift er læst 7166 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier