Grillede krabbekløer med frisk kokos og timian opskrift
Grillede krabbekløer med frisk kokos og timian opskriftGrillede krabbekløer med frisk kokos og timian opskriftGrillede krabbekløer med frisk kokos og timian opskrift

Grillede krabbeklør med frisk kokos og timian - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 800 g. krabbeklør
- 4 kokosnødder
- 1 bdt. frisk timian
- 2 fed hvidløg
- 1 rød chili
- 1 bdt. ruccolasalat
- 250 g. chalotteløg
- 4 dl. rødvin
- 1 dl. sukker


Sådan gør du
- Kog chalotteløgene i rødvin med sukker i ca. 20 min. Når løgene er møre tages de op.
- Kog rødvinen indtil den karamelliserer, og vend de kogte løg i.
- Skyl krabbekløerne, og grill dem (evt. i en forvarmet ovn) i ca. 10 min.
- Flæk kokosnødderne, tag kødet ud og skær det i mindre stykker.
- Skyl ruccolasalaten, og bland den med hakket timian, småhakket hvidløg og hakket chili.
- De varme krabbekløer bankes let med en hammer så skallen flækkes, og anret dem på salaten.
- De lune løg lægges omkring, og retten serveres straks.

Tip: server evt. retten i en af de halverede kokosnødder.


Denne opskrift er læst 3910 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier