Lam med mango/ingefær opskrift
Lam med mango/ingefær opskriftLam med mango/ingefær opskriftLam med mango/ingefær opskrift

Lam med mango/ingefær - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 12 lammekoteletter
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. smør

Sauce
- 1 dl. rødvin
- 3 dl. vand
- 1 grønsagsbouillon
- 50 g. smør

- 1 stor mango (skrællet og skåret i skiver)
- 5 tomater (skåret i tynde skiver)
- 25 g. smør
- 1 tsk. finthakket ingefær
- 1 spsk. hakket frisk persille
- salt og peber



Sådan gør du
- Skær det overflødige fedt fra lammekoteletterne, og krydr med salt og peber.
- Brun dem hurtigt på begge sider i en pande med smørret og olien.
- Skru ned for varmen og giv dem derefter ca. 6-7 min.
- Tag koteletterne af panden, og hæld rødvin, vand og bouillonterning i. Kog saucen til du synes den har den rette smag og konsistens.
- Mens saucen koger kan du stege mango og tomater let i de 25 g. smør på en anden pande. Tilsæt ingefær og persille. Smag til med salt og peber.

- Tilsæt de 50 g. smør i den første pande (med rødvinen), under omrøring med en pisk. Hæld derefter indholdet fra panden gennem en si og nedover mango/ingefær blandingen.
- Anret blandingen på tallerkener med lammekoteletterne ovenpå.


Tip: kan serveres med grøn fettuccine (båndnudler).


Denne opskrift er læst 6516 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier