Australske nøddeæbler opskrift
Australske nøddeæbler opskriftAustralske nøddeæbler opskriftAustralske nøddeæbler opskrift

Australske nøddeæbler - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 4 store æbler
- 100 g. valnødder
- 2 spsk. rosiner
- 5 spsk. lys sirup
- 1 spsk. rasp
- 1 spsk. frugtbrændevin
- pynt: cocktailbær og sukat


Sådan gør du
- Vask æblerne og skær kernehusene ud.
- Bland halvdelen af de hakkede valnødder med rosinerne, raspen, brændevinen og 2 spsk. af sirupen.
- Fyld æblerne ud med blandingen.
- De fyldte æbler bages ved 180 c. i en forvarmet ovn. Æblerne skal blive møre – men de må ikke falde sammen.
- Lad æblerne afkøle.
- Hæld sirup i en kop og dyp æblerne halvt deri.
- Hak de sidste valnødder og vend æblerne i dem (så de hænger fast i siruppen).
- Pynt med cocktailbær og sukat.


Tip: smager dejligt med råcreme eller cremefraiche.


Denne opskrift er læst 2755 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier