Bagt laks med champignon opskrift
Bagt laks med champignon opskriftBagt laks med champignon opskriftBagt laks med champignon opskrift

Bagt laks med champignon - opskrift

Til 1-2 personer

Ingredienser
- 4 laksefileter
- 250 g. champignon
- 3 løg
- 4 tsk. soya
- 40 g. smør
- Salt og peber

Sådan gør du
- Skær løgene i både og skær champignonerne i små stykker.
- Tænd ovnen på 250 c.
- Tag 4 stykker sølvpapir, og læg en laksefilet på hvert stykke. Krydr med salt og peber. Læg derefter champignons og løgbåde på. Til sidst hældes sojaen udover og der lægges en smørklat på toppen.
- Luk sølvpapiret sammen om laksefileterne, så laksen er helt dækket.
- Sættes i ovnen i ca. 25 min.
- Serveres straks. Brug det overskydende saft til hælde over laksefileterne på tallerkenen.

Tip: Spis sammen med hvidløgsbrød eller ris.


Denne opskrift er læst 14804 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier