Tunmousse opskrift
Tunmousse opskriftTunmousse opskriftTunmousse opskrift

Tunmousse - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 2 ds. tun
- 5 plader husblas
- 3 dl. creme fraiche
- ½ revet løg
- 100 g. mayonnaise
- 1 tsk. citronsaft
- ¼ tsk. cayennepeber
- 1 ½ tsk. groft salt

Forslag til tilbehør/pynt: salat, frisk persille, citron, rejer, tomat eller flutes.

Sådan gør du
- Sørg for at størstedelen af væsken fra dåsetunen er væk (lægges fx i en si i køkkenvasken).
- Kom tunen i en skål og findel den med en gaffel.
- Tilsæt mayonnaise + citronsaft + løg + salt + cayennepeber og creme fraiche.
- Smelt den udblødte husblas (se vejl. på pakken) og rør den i blandingen.
- Hæld moussen i den ønskede form, og læg den i køleskabet ca. 5 timer.


Denne opskrift er læst 13181 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier