Flute opskrift
Flute opskriftFlute opskriftFlute opskrift

Flute - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 1 pk. gær
- 4 dl. lunkent vand
- 3 dl. mælk
- 2 tsk. groft salt
- ca. 600 g. mel

Pensling: æg, mælk eller vand. (evt. lidt groft salt)

Sådan gør du
- Smuldr gæren og tilføj vand under omrøring.
- Tilsæt mel og salt.
- Ælt dejen igennem og lad hvile under et klæde i ca. 30 min.
- Form dejen til 4 flutes, der lægges på bagepapir på en bageplade.
- Lad dem efterhæve ca. 15 min.
- Rids flutene, og pensel dem. (for ekstra sprødhed pensel flutene en eller to gange yderligere mens de er i ovnen)
- Bages midt i ovnen ved 230 g. i ca. 15 min.


Denne opskrift er læst 14170 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier