Bechamelsauce opskrift
Bechamelsauce opskriftBechamelsauce opskriftBechamelsauce opskrift

Bechamelsauce - opskrift

Til - personer

Ingredienser

- 1 spsk. smør
- 2 ½ spsk. mel
- 4 dl. sødmælk
- ca. 150 g. revet ost (gerne mellemlagret)



Sådan gør du

- Put smørret i en gryde.
- Når smørret er smeltet, tilsættes melet mens du pisker med et piskeris.
- Når smørret har suget alt melet, og det er blevet en fast ”melklump”, tilsættes mælken under omrøring.
- Lad saucen småkoge til den har den rette konsistens.
- Tilsæt derefter ost.
- Når osten er smeltet smages til med salt og peber – evt. lidt mere muskatnød.


Denne opskrift er læst 2012 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier