Røræg (scrambled eggs) opskrift
Røræg (scrambled eggs) opskriftRøræg (scrambled eggs) opskriftRøræg (scrambled eggs) opskrift

Røræg (scrambled eggs) - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 5-6 æg
- Bacon eller pølser
- Salt og peber
- Evt. oregano eller dild

Sådan gør du
- Slå æg ud i en skål, tilsæt salt og peber og rør det godt sammen
- Find en pande og steg bacon til det er sprødt eller pølser til de er lidt brankede. Fjern derefter bacon/pølser fra panden
- Hæld æggemassen over i panden og brug en palet til at røre i ægget under middel varme, indtil de smuldrer i mindre stykker
- Servér.

Tip: Drys eventuelt lidt oregano eller dild over ved servering.


Denne opskrift er læst 22870 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier