Ingredienser
- 5-6 æg
- Bacon eller pølser
- Salt og peber
- Evt. oregano eller dild
Sådan gør du
- Slå æg ud i en skål, tilsæt salt og peber og rør det godt sammen
- Find en pande og steg bacon til det er sprødt eller pølser til de er lidt brankede. Fjern derefter bacon/pølser fra panden
- Hæld æggemassen over i panden og brug en palet til at røre i ægget under middel varme, indtil de smuldrer i mindre stykker
- Servér.
Tip: Drys eventuelt lidt oregano eller dild over ved servering.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-