Lava cupcakes opskrift
Lava cupcakes opskriftLava cupcakes opskriftLava cupcakes opskrift

Lava cupcakes - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 145 g. smør
- 226 g. chokolade (mørk eller lys)
- 64 g. mel
- 192 g. flormelis
- 3 pasteuriserede æg
- 3 pasteuriserede æggeblommer
- 1 tsk. vaniljesukker
- 2 spsk. kakaopulver
- 1 ½ tsk. bagepulver

Chokoladebuttercreme:
- 100 g. usaltet blødt smør (ikke smeltet)
- 2-3 spsk. kakao
- ½ tsk. mælk
- 5 spsk. flormelis



Sådan gør du
- Smelt smør og chokolade i mikroovnen. Først i 60 sek., derefter i 30 sek.
- Tilsæt flormelis, mel, bagepulver og kakaopulver under omrøring.
- Tilsæt æggene, og pisk dejen grundigt.
- Fyld muffinsformene halvt op med dejen, og bag dem i ca. 12 min. på 180 c. Vil du gerne have dem mere faste, giv dem da lidt længere – men hold øje. De skal være faste udenpå, og bløde indeni.

Chokoladebuttercreme:
- Rør ingredienserne sammen i ca. 3 min. Tilsæt evt. mere flormelis.
- Chokoladebuttercremen lægges i en pose med en applikeringstut (eller bare hul i en frysepose), og lægges ovenpå de let afkølede cupcakes.


Denne opskrift er læst 2542 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier