Spagetti carbonara  opskrift
Spagetti carbonara  opskriftSpagetti carbonara  opskriftSpagetti carbonara  opskrift

Spaghetti Carbonara - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g spaghetti
- 150 g. bacon i tern
- 2 æg
- 1 ½ dl. fløde
- 80 g. parmesan
- Groft peber
- Persille

Sådan gør du
- Steg bacontern på en pande til de er sprøde
- Slå de to æg i og tilsæt fløde + parmesan ost
- Kog spaghetti i en gryde med vand, og afslut med at hæld vand fra
- Bland baconblandingen i pastaen og rør rundt
- Server med groft peber og hakket persille oven på


Denne opskrift er læst 21346 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier