Landbrød med surdej
Landbrød med surdejLandbrød med surdejLandbrød med surdej

Landbrød med surdej - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
Surdej
- 2 ½ dl. vand
- 50 g. gær
- 200 g. mel
- 4 dl. kærnemælk
- 3 tsk. salt
- ca. 700 g. sigtebrødsmel

Sådan gør du
- Vand, gær og mel røres sammen og stilles ved stuetemperatur til næste dag.
- Rør kærnemælken i surdejen, salt og sigtebrødsmel tilsættes og dejen æltes godt igennem.
- Sæt dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 ½ time.
- Dejen slås ned, og formes til et stort brød (eller 2 små).
- Lad brødene efterhæve på bagepladen i ca. 15 min.
- Bages ved 200 c. i ca. 40 min. afhængig af brødets størrelse.


Denne opskrift er læst 2610 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier