Oksekødsguf
OksekødsgufOksekødsgufOksekødsguf

Oksekødsguf - opskrift

Til 3 personer

Ingredienser
- 500 g. oksekød
- 1 mornay sauce
- 1 ds. cocktailpølser
- 1 ds. tomatpure
- 3 fed hakkede hvidløg
- 1 hakket løg
- salt og peber
- fedtstof til stegning
- 1 tsk. paprika
- 1 pakke frisk pasta

Sådan gør du
- Svits løg og hvidløg i en gryde.
- Tilsæt kødet og brun det godt.
- Kom paprika, sat og peber i og slut af med mornay sauce, cocktailpølser og tomatpure.
- Lad retten simre i 10 min. mens pastaen koges efter anvisningen på pakken.


Denne opskrift er læst 38814 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier