Pasta med grøntsags sovs
Pasta med grøntsags sovsPasta med grøntsags sovsPasta med grøntsags sovs

Pasta med grøntsags sovs - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 1 pk. frisk pasta (gerne grøn)
- 2 spsk. olie
- 1 tsk. karry
- 1 løg
- 2 gulerødder
- 1 lille broccoli
- 1 rød peberfrugt
- 125 g. champion
- 2 fed hvidløg
- 1 håndfuld frisk basilikum (kan erstattes med 1 tsk. tørret basilikum)
- 2 ½ dl. fløde
- 1 pk. skinke i tern
- salt og peber


Sådan gør du
- Løgene skæres ud, og svitses i olien sammen med karry.
- Gulerødderne skrælles og skæres ud, og tilsættes sammen med de rensede og halverede championer og broccoli buketter.
- Peberfrugten snittes i stave, og tilsættes sammen med knust hvidløg, basilikum, fløde og salt og peber.
- Lad det småkoge i ca. 5 minutter, og tilsæt skinken.
- Varm retten igennem og smag til, imens koges pastaen efter anvisningen på pakken.
- Pastaen kan blandes i sovsen, eller de kan serveres hver for sig.

Tip: Pynt med blade af frisk basilikum


Denne opskrift er læst 6595 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier