Tærtedej
Tærtedej Tærtedej Tærtedej

Tærtedej - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 175 g. hvedemel
- 125 g. koldt margarine
- 3 spsk. koldt vand
- ½ tsk. salt

Æggemasse
- 3 æg
- ½ dl. mælk
- lidt ost

- fyld efter eget valg


Sådan gør du
- Smuldr margarinen ud over melet, og bland det godt sammen.
- Vandet røres i meget hurtigt.
- Saml dejen til en fast kugle.
- Sæt dejen på køl min. ½ time, max. 1-2 døgn.
- Rul dejen ud så den passer til tærteformen. Det kan være en fordel at rulle den ud på bagepapir, da den flade dej så er nemmere at få i formen.
- Fyldet (efter eget valg) kommes på, og den sammenpiskede æggemasse hældes over.
- Bages ved 175 c. i 25-30 min.

Tip: Kan bruges til tærtebund og er velegnet til nedfrysning.


Denne opskrift er læst 26166 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier