Flæskesteg
FlæskestegFlæskestegFlæskesteg

Flæskesteg - opskrift

Til 6 personer

Ingredienser
- 1500 g. svinekam med svær
- 1,5 spsk. groft salt
- 2-3 laurbærblade


Sådan gør du
- Rids sværen helt ned til kødet (men undgå at skære i kødet) med ½ cm. mellemrum.
- Gnid omhyggeligt saltet ned mellem sværene.
- Stik laurbærbladene ned mellem sværene, eller æg dem under stegen.
- Læg stegen på en rist i en bradepande, så sværen ligger så lige som muligt.
- Hæld ½ l. Vand i bradepanden, og sæt stegen midt i en kold ovn.
- Tænd ovnen på 200 c. og lad stegen stå i ca. 1 ½ time.
- Er sværen stadig ikke sprød, skrues der op til 250 c. Hold dog øje med at sværen ikke bliver for mørk.
- Lad stegen hvile utildækket i ca. 20 min.


Denne opskrift er læst 6242 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier