Brunsviger
BrunsvigerBrunsvigerBrunsviger

Brunsviger - opskrift

Til 24 personer

Ingredienser
- 500 g. hvedemel
- 50 g. sukker
- ½ tsk. salt
- 50 g. blødt smør
- 50 g. gær
- 3 dl. sødmælk

Kagecreme
- ½ brev maizena kagecreme
- 2 dl. sødmælk

Fyld
- 150 g. blødt smør
- 300 g. brun farin


Sådan gør du
- Lun mælken og rør gæren ud heri.
- Tilsæt salt, sukker, smør og hvedemel. Bland dejen grundigt til en ensartet masse. Dejen skal være lidt klistret. Drys en smule mel over dejen, og stil den til hævning i 30 min.
- Hæld de 2 dl. sødmælk over i en skål, tilsæt kagecreme pulveret og pisk i 2 min.
- Rør det bløde smør sammen med farinen, og vend kagecremen heri.
- Rul dejen ud, og læg den i en smurt bradepande (den store 35-40cm.).
- Hæld fyldet over kagen, og bag den ved 175 c. i ca. 25 min.


Denne opskrift er læst 8777 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier