Fuldkornspasta med broccoli, safran, rosiner og pinjekerner
Fuldkornspasta med broccoli, safran, rosiner og pinjekernerFuldkornspasta med broccoli, safran, rosiner og pinjekernerFuldkornspasta med broccoli, safran, rosiner og pinjekerner

Fuldkornspasta med broccoli, safran, rosiner & pinjekerner - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 200 g. fuldkornspasta
- 500 g. broccoli
- 1 finthakket hvidløg
- 1 stort nip safrantråde og 3 spsk. vand
- 2 spsk. olivenolie
- ½ spsk. friskpresset citron
- 1 håndfuld rosiner
- 3 spsk. pinjekerner
- 1 knivspids cayennepeber
- salt


Sådan gør du
- Lad safran udbløde i de 3 spsk. vand.
- Skær broccolien i små buketter/tern.
- Damp broccolien i nogle minutter i en gryde med låg i saltet vand i nogle minutter.
- Rist pinjekernerne på en pande til de er gyldne.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Vend pasta og broccoli forsigtigt med olie, citronsaft, safranvand, hvidløg, rosiner og krydderier. Pynt med pinjekernerne.

Tip: Retten kan både serveres kold eller varm.


Denne opskrift er læst 4809 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier