Mexicansk suppe med tortillachips
Mexicansk suppe med tortillachips Mexicansk suppe med tortillachips Mexicansk suppe med tortillachips

Mexicansk suppe med tortillachips - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 1 spsk. olivenolie
- 2 store hakkede løg
- 4 fed presset hvidløg
- 2 spsk. jalapenos (fra glas)
- 1 spsk. chilipulver
- 1 dåse flåede/hakkede tomater
- 4 dl. hønsebouillon
- 1 tsk. spidskommen
- ½ tsk. salt
- 200 g. kyllingebryst
- 2 dl. majs
- 2 spsk. friskhakkede koriander
- 2 spsk. friskpresset lime

Tilbehør: tortillachips


Sådan gør du
- Opvarm olien i en gryde og svits løg og hvidløg i ca. 2 min.
- Tilsæt jalapeno og chilipulver. Lad det stege i ca. 5 min.
- Tilsæt dåsetomater, bouillon, spidskommen og salt.
- Lad suppen koge op, og skru derefter ned for varmen. Lad suppen småkoge i 5 min.
- Skær kyllingebrystet i tern og tilsæt dem i suppen sammen med majs.
- Lad suppen småkoge til kødet er færdigt (ca. 3-5 min.).
- Inden servering røres limesaften i. Drys med koriander og server med tortillachips til.


Denne opskrift er læst 21618 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier