Risengrød
RisengrødRisengrødRisengrød

Risengrød - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 125 g. grødris (alternativt kan risottoris anvendes)
- 10 dl. sødmælk
- 1 knivspids salt

Sådan gør du
- Bring mælken i kog i en tykbundet gryde og tilsæt derefter risene.
- Lad grøden småkoge under låg i 50-60 min. til grøden er jævn. Husk at røre jævnligt.
- Smag til med salt.
- Server med sukker, kanel og smør.

Tip: Du kan alternativt, når risene har kogt i mælken 10 min., pakke gryden ind i et håndklæde og lægge den ind i soveværelset under dynen. Efter 1,5-2 timer skulle grøden gerne være færdig. Varm grøden igennem på komfuret inden servering.


Denne opskrift er læst 10862 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier