Ris a la mande
Ris a la mandeRis a la mandeRis a la mande

Ris a la mande - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- Risengrød (til 4 pers.) kogt med en vaniljestang.
- 75 g. sukker
- 75 g. smuttede mandler
- 2 ½ dl. piskefløde 38%

Sådan gør du
- Tag vaniljestangen op af den færdige risengrød, og lad grøden afkøle.
- Hak mandlerne og pisk fløden.
- Rør mandlerne i risengrøden og vend forsigtigt flødeskummen i efterfølgende.
- Smag til med sukker.

Tip: I stedet for at bruge den traditionelle kirsebærsauce, kan du servere med passionsfrugt-sauce. Det smager også dejligt. Se opskrift på passionsfrugt-sauce til Ris a la mande her.


Denne opskrift er læst 4079 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier