Danske pandekager
Danske pandekagerDanske pandekagerDanske pandekager

Danske pandekager - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- ½ liter vand
- ½ liter hvedemel (el. ca. 300 g.)
- 2 æg
- ½ tsk. salt
- smør til stegning

Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål.
- Er dejen for tynd, tilsæt mere mel. Er den for tyk tilsættes mere vand. Dejen bliver som regel lidt tykkere mens du bager pandekagerne, så tilsæt evt. løbende lidt mere vand.
- Bag pandekagerne på panden til de er gyldne.

Tip: Både sukker og mælk er faktisk overflødige i pandekagedejen, og gør også at det brænder lettere på. Pandekagerne bliver rigtig gode selvom der kun er vand og mel i. Disse pandekager kan bruges både som mad- og dessertpandekager.


Denne opskrift er læst 13487 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier