Porresuppe med kylling
Porresuppe med kyllingPorresuppe med kyllingPorresuppe med kylling

Porresuppe med kylling - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 2 stk. kyllingefilet skåret i terninger
- 250 g. hakkede porrer
- 1 ½ dl. ris
- 2 hønsekødsbouillonterninger
- 1 liter vand
- 250 g. spinat (både frossen og frisk spinat kan anvendes)
- 4 spsk. friskrevet parmesan
- salt og peber

Sådan gør du
- Hæld vandet i en gryde sammen med bouillonterningerne.
- Tilsæt porrer, kylling og ris.
- Lad blandingen koge under låg i 15 min.
- Tilsæt spinaten og lad suppen koge yderligere 5 min.
- Smag suppen til med salt og peber og server med den friskrevne parmesanost.

Tip: Hvis du ikke er så meget til spinat, kan andre grøntsager også anvendes.


Denne opskrift er læst 5501 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier