Porresuppe med kartofler
Porresuppe med kartoflerPorresuppe med kartoflerPorresuppe med kartofler

Porresuppe med kartofler - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 1 kg. kartofler (skrællet og skåret i mindre stykker)
- 3 porrer (vaskede og hakkede)
- 25 g. smør
- 2 grønsagsbouillonterninger
- 1 liter vand
- 4 dl. fløde
- 1 bundt purløg
- salt og peber

Sådan gør du.
- Hæld vand og bouillon i en gryde. Tilsæt kartofler og halvdelen af porrerne.
- Når kartoflerne er kogt møre, moses hele grydens indhold med en stavblender (eller i en blender).
- Hæld blandingen tilbage i gryden og tilsæt resten af porrerne og smørret. Lad det koge i 5 minutter.
- Tilsæt fløden og lad suppen koge op igen.
- Smag til med salt og peber.
- Inden servering drysses purløg ud over suppen.

Tip: Serveres evt. med noget lækkert brød.


Denne opskrift er læst 4888 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier