Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFrikadeller med hytteost - opskrift - Madkogebogen
Frikadeller med hytteost
Frikadeller med hytteost
Frikadeller med hytteost
Frikadeller med hytteost

Frikadeller med hytteost - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket kød (efter eget valg)
- 1 løg
- ½ dl. hvedemel
- 1 ½ dl. hytteost
- ½ tsk. muskat
- 3 spsk. friskhakket persille
- 1 ½ tsk. salt
- 1 ½ dl. mælk
- Friskværnet peber
- Smør eller olie til stegning

Sådan gør du
- Skræl løget og hak det fint.
- Bland løget i det hakkede kød sammen med mel, hytteost, muskat, persille, salt og peber.
- Rør mælken i. Farsen skal være relativt fast.
- Lad blandingen hvile i køleskabet i en lille time.
- Tag farsen ud af køleskabet og form den til boller.
- Bollerne steges ved jævn varme i 4-5 min.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier